Advertisement

Bangalijst Vindicat : Nieuwe 'bangalijst' opgedoken bij Vindicat - Groningen / Makers 'bangalijst' vindicat bekend 'het is absoluut een vervelende kwestie.

Bangalijst Vindicat : Nieuwe 'bangalijst' opgedoken bij Vindicat - Groningen / Makers 'bangalijst' vindicat bekend 'het is absoluut een vervelende kwestie.. Bij studentenvereniging vindicat uit groningen is een lijst opgedoken met zo'n 100 namen van vrouwelijke leden met daarbij schunnige in 2016 werd ook een zogenoemde bangalijst online gezet. Er zijn nog geen aangiftes gedaan bij de politie over de zogenoemde bangalijst die circuleert bij studentenvereniging vindicat. Makers 'bangalijst' vindicat bekend 'het is absoluut een vervelende kwestie. Marcel neemt je mee naar de studentensociëteit minerva in leiden. Dat meldt de vereniging in een verklaring op de website.

En is vindicat zelf iets te verwijten? Stadsblog sikkom heeft een bangalijst van de '23 mooiste mokkels' van vindicat opgeduikeld. De voorzitter van vindicat heet stijn derksen. Een blogger uit groningen die ontdekte dat er binnen studentencorps vindicat een lijst met bedprestaties van vrouwelijke leden rondging, heeft daarvoor een prijs gekregen. In 2016 dook er ook al een 'bangalijst' op.

seven on Twitter: "1V @lammert&cs (en Sikkom) zegt dat ...
seven on Twitter: "1V @lammert&cs (en Sikkom) zegt dat ... from pbs.twimg.com
.over de berichten de bangalijst van vindicat, vindicat gaat door stof en stuurt 13 leden naar huis en studentencorps vindicat naar huis en studentencorps vindicat schorst makers 'bangalijst'. Er zijn nog geen aangiftes gedaan bij de politie over de zogenoemde bangalijst die circuleert bij studentenvereniging vindicat. Krijg ik niet te spreken. Vo vindicat bangalijst vo vindicat! Het is niet normaal dat studentes met foto en telefoonnummers worden afgedrukt. Wij zetten de belangrijkste vragen, en natuurlijk de antwoorden, op een. Het groningse studentencorps vindicat schorst dertien leden na een uit de hand gelopen grap met anonieme tip in de zogeheten 'bangalijst' stonden de jonge vrouwen afgebeeld met foto, volledige. De voorzitter van vindicat heet stijn derksen.

Stadsblog sikkom heeft een bangalijst van de '23 mooiste mokkels' van vindicat opgeduikeld.

Vo vindicat bangalijst vo vindicat! Bij de groningse studentenvereniging vindicat is opnieuw een zogenoemde 'bangalijst' opgedoken. Maar liefst 22 eerstejaars zijn tegen hun wil op een zogeheten bangalijst te terecht gekomen; Bij de groningse studentenvereniging vindicat is opnieuw een zogenoemde 'bangalijst' opgedoken. Bij studentenvereniging vindicat in groningen circuleerde een bangalijst met 22 hertjes. Vindicat is de studentenvereniging 'that keeps on giving'. De lijst, met daarop „schandelijke. In 2016 dook er ook al een 'bangalijst' op. Op die lijst stonden eveneens de namen van vrouwelijke leden, inclusief foto. Vindicat atque polit is de oudste studentenvereniging van nederland en met 2190 leden de op een na grootste studentenvereniging van groningen. Er zijn nog geen aangiftes gedaan bij de politie over de zogenoemde bangalijst die circuleert bij studentenvereniging vindicat. Vindicat kwam al niet zo lekker in het nieuws kort geleden, dus deze rel kan er ook nog wel bij: Schuift de media een etmaal na een publicatie op het groningse weblog sikkom wordt vindicats bangalijst donderdag in hoog.

'op dit moment doen we nog geen aangifte' In september 2016 werden leden van de studentenvereniging vindicat geschorst omdat ze een lijst met 'gemakkelijke meisjes' hadden gepubliceerd. Er zijn nog geen aangiftes gedaan bij de politie over de zogenoemde bangalijst die circuleert bij studentenvereniging vindicat. Bij studentenvereniging vindicat in groningen circuleerde een bangalijst met 22 hertjes. En is vindicat zelf iets te verwijten?

Groningse Vindicat-meisjes op 'banga-lijst' | DUB
Groningse Vindicat-meisjes op 'banga-lijst' | DUB from www.dub.uu.nl
Dat meldt de vereniging in een verklaring op de website. Vindicat kwam al niet zo lekker in het nieuws kort geleden, dus deze rel kan er ook nog wel bij: Wij zetten de belangrijkste vragen, en natuurlijk de antwoorden, op een. Een lijst met daarop foto's, namen en telefoonnummers van 22 studentes die op internet kwam te staan. Het bestuur van vindicat, dat zich van de lijst distantieert en de gang van zaken ten zeerste betreurt het bestuur van vindicat staat volledig achter deze leden en hun families. Bij studentenvereniging vindicat in groningen circuleerde een bangalijst met 22 hertjes. Marcel neemt je mee naar de studentensociëteit minerva in leiden. 'op dit moment doen we nog geen aangifte'

Er zijn nog geen aangiftes gedaan bij de politie over de zogenoemde bangalijst die circuleert bij studentenvereniging vindicat.

Wij zetten de belangrijkste vragen, en natuurlijk de antwoorden, op een. Zo noemt stijn derksen, rector van studentenvereniging vindicat, de bangalijst. Makers 'bangalijst' vindicat bekend 'het is absoluut een vervelende kwestie. En is vindicat zelf iets te verwijten? Een lijst met daarop foto's, namen en telefoonnummers van 22 studentes die op internet kwam te staan. Maar liefst 22 eerstejaars zijn tegen hun wil op een zogeheten bangalijst te terecht gekomen; Leden van de groningse studentenvereniging vindicat publiceerden een lijst met 22 studentes, hun bedprestaties en hun. Anonieme tip in de inbox: Groninger studenten corps vindicat atque polit ('handhaaft en beschaaft'), kortweg vindicat of het corps, is een studentenvereniging in groningen. Vindicat kwam al eerder in opspraak vanwege misstanden binnen de vereniging. Vindicat atque polit is de oudste studentenvereniging van nederland en met 2190 leden de op een na grootste studentenvereniging van groningen. Dat meldt de vereniging in een verklaring op de website. De lijst, met daarop „schandelijke.

Maar liefst 22 eerstejaars zijn tegen hun wil op een zogeheten bangalijst te terecht gekomen; Bij studentenvereniging vindicat uit groningen is een lijst opgedoken met zo'n 100 namen van vrouwelijke leden met daarbij schunnige in 2016 werd ook een zogenoemde bangalijst online gezet. De lijst, met daarop „schandelijke. In september 2016 werden leden van de studentenvereniging vindicat geschorst omdat ze een lijst met 'gemakkelijke meisjes' hadden gepubliceerd. Anonieme tip in de inbox:

G.S.C. Vindicat Atque Polit | Contractus
G.S.C. Vindicat Atque Polit | Contractus from www.contractus.nl
Het groningse studentencorps vindicat schorst dertien leden die een lijst publiceerden met de persoonlijke de lijst, die veel wegheeft van een zogenoemde en beruchte bangalijst (banga is. In september 2016 werden leden van de studentenvereniging vindicat geschorst omdat ze een lijst met 'gemakkelijke meisjes' hadden gepubliceerd. Op die lijst stonden eveneens de namen van vrouwelijke leden, inclusief foto. Anonieme tip in de inbox: Stadsblog sikkom heeft een bangalijst van de '23 mooiste mokkels' van vindicat opgeduikeld. Bij de groningse studentenvereniging vindicat is opnieuw een zogenoemde 'bangalijst' opgedoken. Er zijn nog geen aangiftes gedaan bij de politie over de zogenoemde bangalijst die circuleert bij studentenvereniging vindicat. Dit gaat de grenzen van.

.over de berichten de bangalijst van vindicat, vindicat gaat door stof en stuurt 13 leden naar huis en studentencorps vindicat naar huis en studentencorps vindicat schorst makers 'bangalijst'.

Vindicat atque polit is de oudste studentenvereniging van nederland en met 2190 leden de op een na grootste studentenvereniging van groningen. In 2016 dook er ook al een 'bangalijst' op. Maar liefst 22 eerstejaars zijn tegen hun wil op een zogeheten bangalijst te terecht gekomen; Een blogger uit groningen die ontdekte dat er binnen studentencorps vindicat een lijst met bedprestaties van vrouwelijke leden rondging, heeft daarvoor een prijs gekregen. Krijg ik niet te spreken. Vindicat is de studentenvereniging 'that keeps on giving'. Dat meldt de vereniging in een verklaring op de website. En is vindicat zelf iets te verwijten? Makers 'bangalijst' vindicat bekend 'het is absoluut een vervelende kwestie. Bij studentenvereniging vindicat in groningen circuleerde een bangalijst met 22 hertjes. Vo vindicat bangalijst vo vindicat! Nadat ze gisteren in het nieuws kwamen omdat er tijdens de ontgroening een eerstejaars het ziekenhuis is ingeslagen. Het bestuur van vindicat, dat zich van de lijst distantieert en de gang van zaken ten zeerste betreurt het bestuur van vindicat staat volledig achter deze leden en hun families.

Het bestuur van vindicat, dat zich van de lijst distantieert en de gang van zaken ten zeerste betreurt het bestuur van vindicat staat volledig achter deze leden en hun families bangalijst. Makers 'bangalijst' vindicat bekend 'het is absoluut een vervelende kwestie.

Posting Komentar

0 Komentar